Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit te kerkesave nga te interesuarit per hartues/korrigjues provimet e sezonit 2019

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor dhe Kontabiliste te Miratuar, lidhur me listen e dokumentacionit dhe periudhen e pranimit te kerkesave per provimet e sezonit te vitit 2019.

Lista e dokumentave