Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: [email protected]
Njoftime

Njoftim për shpërndarjen e Certifikatave për titullin "Auditues Ligjor" dhe “Kontabël i Miratuar” për sezonin e provimeve 2019

Njoftohen të gjithë Kandidatët fitues të titullit “Auditues Ligjor” dhe “Kontabilist të Miratuar” që kanë kaluar me sukses provimet e aftësive profesionale, gjatë sezonit të provimeve 2019, se në datat 4 - 12 shkurt 2021, gjatë orarit 14.00 – 16.00 do të bëhet shpërndarja e Certifikatave për këto tituj. Tërheqja e certifikatave do të bëhet pranë sekretarisë së IEKAs.

Kandidatët që nuk e kanë të mundur të paraqiten personalisht për të tërhequr Certifikatën, mund të autorizojnë një person të afërt për të kryer tërheqjen e saj. Personi duhet të jetë i pajisur me dokument identifikimi.

Lutem të respektoni orarin e mësipërm.