Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Lista e kandidatëve fitues për disiplinën “Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas standardeve kombëtare e ndërkombëtare të raportimit financiar”

Për të parë listën e kandidatëve fitues për disiplinën “Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas standardeve kombëtare e ...

Përmbledhje mbi të rejat më të fundit

Lexoni materialin e plote ketu.

Mbi Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve të IEKAs datë 17.12.2020

Në datë 17 Dhjetor 2020 ora 10:30 nëpërmjet aplikacionit Zoom Webinar do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme e Anëtarëve të Institutit të ...

Përgjigjja e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale mbi organizimin e Asamblesë së Përgjithshme të Anëtarëve

Në përgjigje të kërkesës së Institutit të Ekspertëve Kontabël të Autorizuar për të realizuar Asamblenë e Përgjithshme të ...

Lista e aplikantëve për tu regjistruar në provimet e aftësive profesionale Sezoni 2020-2021

Për të parë listën e aplikantëve të regjistruar në provimet e aftësive profesionale Sezoni 2020-2021 klikoni këtu.