KPAP
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: [email protected]
Viti 2016

Teza me pergjigjet e provimit te dates 7 Maj 2016

Teza me pergjigje per provimin e dyte "E drejta civile, e drejtë penale, legjislacioni tregtar dhe e drejtë e punës në Republikën e Shqipërisë" date 7 Maj ...

Teza me pergjigjet e provimit te dates 16.04.2016

Teza me pergjigje per provimin e pare "Kontabilitet,  raportim financiar dhe analiza e pasqyrave financiare" date 16.04.2016 Teza Provimi I me pergjigje

Teza me pergjigjet e provimit te dates 10 shtator 2016

Teza me pergjigjet e provimit te dates 10 shtator 2016 Teza me pergjigjet